Centrumhuset AB

Vällebergsvägen 10

Centrumhuset är precis vad det låter som – huset som finns mitt i centrum! Byggnaden har tre våningar med källare och läget ger dig en närhet till allt som finns i hjärtat av Ljungskile. Här vistas du precis bredvid torget, har nära till både tåg- och busstation och skulle du bli hungrig behöver du inte gå långt. Ett perfekt läge för dig som vill vara nära händelsernas och Ljungskiles centrum.

Pianohuset AB

Vällebergsvägen 15, Ljungskile

Med sitt centrala läge är Pianohuset en naturlig referenspunkt för människorna som vistas i Ljungskile. I det friliggande 2,5-planshuset med suterrängkällare finns bland andra Ljungskile Blommor och den uppskattade restaurangen Mitt i Prick. Är du vid Pianohuset har du nära till allt – affärer, service, kollektivtrafik och – kanske framför allt – naturen.

Ljungsvik AB

Vällebergsvägen 38-40

Strax utan för Ljungskiles centrum finns dessa två hyreshus uppförda i två plan på suterrängkällare. Fikastunden i byns mitt ligger inte mer än ett par minuters promenad bort, och är du sugen på en naturupplevelse finns den alldeles runt hörnet. Från balkongen har du en underbar vy ut över havet, och vill du komma närmare väntar strandpromenaden på andra sidan vägen.